Aquastra geeft gebouwen een tweede leven

Aquastra bestaat ruim dertig jaar. In drie decennia tijd kende ons bedrijf een constante groei. 

Dankzij onder meer het enthousiaste team van medewerkers hebben we ons geprofileerd als de specialist in reinigingstechnieken, renovatie- en restauratiewerkzaamheden.

 

 

EEN KORTE TERUGBLIK

Toen Franklin Tack in 1988 bvba Aquastra oprichtte,

was hij één van de pioniers op het vlak van gevelreiniging.

Door de positieve mond tot mond-reclame en het geleverde vakmanschap bouwde de firma al snel een uitstekende reputatie op

Aquastra vandaag de dag

De huidige opdrachten situeren zich in Vlaanderen, het brusselse gewest en Henegouwen.

Ook voor buitenlandse opdrachten laat men zich niet afschrikken. Het bedrijf beschikt over de nodige erkenningen onder klase 4 wat haar toelaat persoonlijk deel te nemen aan openbare aanbestedingen

 


Werkwijze
In tegenstelling tot de meest gekende, maar agressieve reinigingstechniek van het zandstralen opteert Aquastra resoluut voor de zachte reiniging. Hierbij wordt de steen met respect behandeld en weinig of niet beschadigd tijdens de reiniging. Door de jarenlange ervaring van Aquastra levert het bedrijf enkel topkwaliteit.

 

Monumentenzorg

De laatste twee decennia wordt er steeds meer aandacht besteed aan monumentenzorg. Oude gebouwen worden beschermd, geherwaardeerd en hersteld in hun volle glorie. Hiervoor werd en wordt meermaals beroep gedaan op Aquastra. Ondertussen heeft de firma een nauwe samenwerking met de Dienst Monumenten en Landschappen van het Koninklijk Instituut voor het Kunstpatrimonium uitgebouwd en worden regelmatig realisaties van Aquastra geselecteerd voor de Open Monumenten-dagen.

AQUASTRA GEEFT GEBOUWEN EEN TWEEDE LEVEN

 

In 1988 werd de bvba Aquastra opgericht en specialiseerde zich in gevelreiniging. Vier jaar later werkten er al 6 werknemers.
Dankzij diverse onderzoeken van de WTCB en de Monumentenzorg kon Aquastra zich verder specialiseren in het renoveren van gevels.

Daarnaast werd een industriële bouwkundige ingenieur aangeworven die de firma vertrouwd maakte met betonrenovatie.

Op dit moment werken we met een 30-tal werknemers en blijven we groeien. Al onze medewerkers volgden de specifieke opleiding "gevelreiniging".

Contacteer ons voor meer informatie!